Bedrijvenkring Zutphen's icon
Bedrijvenkring Zutphen

@bedrijvenkringzutphen.nl

📢

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Brand Logos

View all
Bedrijvenkring Zutphen's logos

Logo

PNG

Bedrijvenkring Zutphen's logos

Icon

JPEG

About

Description

Als je een bedrijf hebt op een van de bedrijventerreinen in Zutphen, dan is Bedrijvenkring Zutphen de belangenbehartiger voor jou. Deze vereniging vertegenwoordigt de bedrijven op de terreinen en zorgt dat hun belangen worden behartigd. Met bijna 400 bedrijven en 6.


500 medewerkers is het een actieve en invloedrijke organisatie. De terreinen hebben allemaal hun eigen karakter. Op De Mars, het grootste terrein, vinden momenteel diverse ontwikkelingen plaats die het terrein een flinke boost geven.


De Revelhorst is het jongste terrein en biedt nog direct uitgeefbare grond. De Stoven is een kleinschalig terrein met voornamelijk autobedrijven en dienstverleners. De Lage Weide is een gemengd terrein in Warnsveld.


Als lid van Bedrijvenkring Zutphen profiteer je van collectieve beveiliging en het Keurmerk Veilig Ondernemen. Bovendien houdt de vereniging regelmatig bijeenkomsten voor de leden, waar je kunt netwerken en geïnformeerd wordt over relevante ontwikkelingen. Wil je deel uitmaken van deze dynamische gemeenschap? Word lid van Bedrijvenkring Zutphen en laat je stem horen!

Read more...

Company Type

Nonprofit

Company Size

2-10

Year Founded

2015

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images