Bekijk 't's asset
Bekijk 't

@bekijkt.nl

Dรฉ aanbieder voor innovatieve cultuureducatie op het vmbo BEKIJK 'T BIEDT WORKSHOPS PROJECTDAGEN PROJECTWEKEN DOORLOPENDE LEERLIJNEN Bekijk โ€™t organiseert kunstprojecten voor het voortgezet onderwijs, met een focus op filmeducatie en jongerencultuur.

๐Ÿ“ข

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Banner

Brand Logos

View all
Bekijk 't's logos

Logo

PNG

Bekijk 't's logos

Icon

JPEG

About

Description

Bekijk 't is dรฉ aanbieder voor innovatieve cultuureducatie op het vmbo. We hebben als missie om (vmbo-)scholieren enthousiast te maken voor kunst en cultuur. Bij Bekijk 't gaan ze zelf actief aan de slag met film en worden ze al doende mediawijzer.


We bieden niet alleen filmonderwijs aan, maar ook educatieve projecten op het gebied van media, theater en dans. Ons aanbod is divers en omvat workshops, projectdagen, projectweken en doorlopende leerlijnen. Je kunt bij ons alle mooie projecten ontdekken die we op dit moment aanbieden, van interactieve workshops tot diepgaande leertrajecten.


Daarnaast houden we je op de hoogte van het laatste nieuws en de feitelijkste feiten over al onze lopende projecten. Wil je graag thuis leren? Geen probleem! Onze ervaren filmdocenten delen hun kennis met jou in een reeks online tutorials. Deze lessen zijn hands-on en vooral ook erg leuk! Wil je meer weten over wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan? Neem dan gerust contact met ons op.


We zijn gevestigd op Overhoeksplein 2 A Lab/Lab 213 in Amsterdam. Volg ons ook op sociale media en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws en aanbod

Read more...

Company Type

Public Company

Company Size

2-10

Year Founded

2000

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images