Boek  Offermans's logo
Boek Offermans

@boek-offermans.nl

Op zoek naar een makelaar in Limburg? Vanuit de kantoren in Heerlen, Maastricht, Venray en Venlo staat ons team voor je klaar.

📢

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Brand Logos

View all
Boek  Offermans's logos

Logo

SVG

About

Description

Boek & Offermans Makelaars is jouw betrouwbare en ervaren makelaar in Limburg. Met maar liefst 6 kantoren in Heerlen, Maastricht, Sittard, Valkenburg, Venray en Venlo zijn wij altijd dichtbij en goed bereikbaar. Onze gepassioneerde makelaars zijn dagelijks actief in de hele provincie en kennen Limburg als hun broekzak.


Al bijna 50 jaar bieden wij een persoonlijke, effectieve en transparante werkwijze. Onze expertise en jarenlange ervaring maken ons de ideale partner voor al jouw vastgoedzaken. Of het nu gaat om het kopen of verkopen van een woning, het verkopen of verhuren van een bedrijfspand, het taxeren van zorg- of maatschappelijk vastgoed, of financieel advies, wij gaan geen uitdaging uit de weg.


Bij Boek & Offermans Makelaars geloven we dat mensen ons bedrijf maken. Ons enthousiaste team van specialisten staat klaar om jou te helpen en te voorzien van onafhankelijk advies. We zijn trots op onze lokale kennis en persoonlijke aanpak.


Met ons ben je verzekerd van een betrouwbare en succesvolle samenwerking. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf waarom wij dé makelaar in Limburg zijn!

Read more...

Company Type

Privately Held

Company Size

11-50

Year Founded

1975

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images