B

boomuitgeversamsterdam.nl

@boomuitgeversamsterdam.nl

De wereld om ons heen verandert continu.

📢

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Brand Logos

View all
boomuitgeversamsterdam.nl's logos

Logo

SVG

About

Description

Boom is een merk dat zorgt voor een beter begrip van de wereld om ons heen. Met hun kennis, vernieuwende standpunten en inspiratievolle inzichten streven ze ernaar om betrouwbare en hoogwaardige informatie te bieden. Of je nu een professional bent of gewoon geïnteresseerd bent in wetenschap en praktijk, Boom is je kennispartner.


Ze hebben een uitgebreid netwerk met toonaangevende onderzoekers en auteurs en bieden toegankelijke kennisoverdracht via verschillende boeken, publicaties en instrumenten. Hiermee dragen ze bij aan de ontwikkeling van individuen, professionals en de samenleving als geheel in zowel Nederland als België. Daarnaast maakt Boom zich sterk voor uitstekend onderwijs op alle niveaus en in alle domeinen.


Ze bieden boeken, publicaties en andere instrumenten voor het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, beroepsonderwijs, hoger onderwijs en NT2-onderwijs. Het doel van Boom is om iedereen de beste kansen te bieden om succesvol te leven, groeien, werken, presteren en integreren

Read more...

Visual assets

View all

Logos

Colors

Fonts

Images