Bridges Real Estate's logo
Bridges Real Estate

@bridgesre.nl

Bridges Real Estate is meer dan een vastgoedeigenaar.

📢

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Brand Logos

View all
Bridges Real Estate's logos

Logo

SVG

About

Description

Bridges Real Estate is meer dan alleen een vastgoedeigenaar. Ze zijn een bedrijf dat gewilde plekken creëert en exploiteert voor eindgebruikers. Hun focus ligt op het optimaliseren van hun vastgoedportefeuille door middel van renovatie, (her)ontwikkeling en exploitatie van panden.


Met als resultaat: creaties voor het leven. Bridges Real Estate is eigenaar en ontwikkelaar van vastgoed en zorgt ervoor dat mensen graag wonen, werken en winkelen in hun gebouwen. Ze geloven dat vastgoed meer is dan alleen een gebouw; het is een plek waar doelen worden verwezenlijkt en dromen werkelijkheid worden.


Hun dienstenaanbod omvat diverse sectoren: - Wonen: ze hebben een breed scala aan huurwoningen in de stad en regio Utrecht, van studio's tot high-end appartementen, geschikt voor verschillende doelgroepen. - Ondernemen: ze bieden kantoren, winkels, horeca en bedrijfsruimten aan waar bedrijven kunnen gedijen en optimaal kunnen presteren. - Ontwikkelen: ze zijn voortdurend op zoek naar verborgen parels en blazen nieuw leven in bestaand vastgoed door middel van (her)ontwikkeling.


Bridges Real Estate staat bekend om de uitstekende kwaliteit van hun vastgoed en hun streven naar duurzaamheid. Ze streven ernaar om gewilde plekken te creëren die zowel nu als in de toekomst aantrekkelijk zijn. Neem contact met hen op via het contactformulier op hun website of bezoek hun kantoor in Utrecht voor een kop koffie en maak kennis met het team

Read more...

Company Type

Privately Held

Company Size

11-50

Year Founded

2016

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images