Datura's logo
Datura

@datura.nl

Datura is een onderzoeksbureau dat DNA onderzoek toepast om de effectiviteit en efficiëntie van ecologische monitoring te vergroten.

📢

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Brand Logos

View all
Datura's logos

Logo

PNG

About

Description

Datura is een onderzoeksbureau dat innovatieve technieken toepast om de effectiviteit en efficiëntie van ecologische monitoring en beheer te vergroten. Ze bieden een breed scala aan diensten, waaronder DNA identificatie, DNA barcoding, soort-specifieke analyse, DNA Metabarcoding, eDNA monitoring, voedselweb analyse en populatiegenetica. Bij Datura streven ze ernaar om deze technieken direct toepasbaar te maken, zodat ze kunnen bijdragen aan het verbeteren van de ecologische kwaliteit.


Het onderzoeksbureau maakt gebruik van verschillende tools, zoals (e)DNA monitoring, chemisch-fysische analyses, spectrale data en machine-learning toepassingen. Ze werken samen met ecologen, agrariërs, terreinbeheerders en waterbeheerders om nieuwe tools te ontwikkelen en de ecologische monitoring te verbeteren. Als DNA onderzoeksbureau staan ze bekend om hun kwaliteitswaarborging en expertise.


Neem contact op met Datura Molecular Solutions BV in Wageningen voor meer informatie

Read more...

Company Type

Privately Held

Company Size

2-10

Year Founded

2013

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images