De Advocatenwijzer's icon
De Advocatenwijzer

@deadvocatenwijzer.nl

The TripAdvisor of the Legal Industry

📢

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Banner

Brand Logos

View all
De Advocatenwijzer's logos

Logo

PNG

De Advocatenwijzer's logos

Icon

JPEG

About

Description

De Advocatenwijzer is een toonaangevend juridisch platform dat advocaten en juristen helpt bij het aantrekken en betrekken van nieuwe cliënten. Als het grootste juridische platform van Nederland brengt De Advocatenwijzer vraag en aanbod samen. Dagelijks melden zich honderden rechtzoekenden bij ons platform voor juridische oplossingen.


Met meer dan 300 advocaten verspreid over heel Nederland, worden vraag en aanbod effectief aan elkaar gekoppeld door onze intakebalie en slimme software. Klanten waarderen onze dienstverlening met een 8,1 op basis van meer dan 4000 reviews. Of u nu een particulier of ondernemer bent die op zoek is naar kwaliteit, betrouwbaarheid, service en duidelijkheid bij het oplossen van een juridische kwestie, De Advocatenwijzer biedt het allemaal.


Onze oplossingen omvatten onder andere het werven van nieuwe cliënten, marketing en promotie, rapportage en analyse, en praktijkondersteuning. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat De Advocatenwijzer voor u kan betekenen

Read more...

Company Type

Privately Held

Company Size

11-50

Year Founded

2013

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images