De Bakkerij Ede's icon
De Bakkerij Ede

@debakkerij3d.nl

De Bakkerij, exclusief de lekkerste! Gespecialiseerd in tussendoortjes, belegde broodjes, gebak, relatiegeschenken en meer.

πŸ“’

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Banner

Brand Logos

View all
De Bakkerij Ede's logos

Logo

PNG

De Bakkerij Ede's logos

Icon

JPEG

About

Description

De Bakkerij Ede is een exclusief merk dat bekend staat om zijn heerlijke producten. Ze zijn gespecialiseerd in tussendoortjes, belegde broodjes, gebak, relatiegeschenken en meer. Bij De Bakkerij ontdek je de ambacht en proef je de smaak! Het assortiment van De Bakkerij is uitgebreid en biedt voor ieder wat wils.


Ze hebben dagelijks vers gebakken broodjes met heerlijk beleg, die je kunt bestellen om ter plekke op te eten of om te laten bezorgen op je werk of thuis. Daarnaast bieden ze ook snacks voor bij de koffiepauze, gebak, taart en koeken voor feestelijke gelegenheden, bedrijfsgeschenken met gepersonaliseerd gebak met logo's, tekst of foto's, ambachtelijk gebakken brood in verschillende varianten, bonbons en chocolade van hoge kwaliteit, typisch Veluwse geschenken en nog veel meer! De Bakkerij Ede staat bekend om hun persoonlijke service met een glimlach en ze hebben een compleet assortiment voor elke gelegenheid. Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies of bestel online en geniet van de smaakvolle producten van De Bakkerij

Read more...

Company Type

Privately Held

Company Size

2-10

Year Founded

2017

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images

Β© 2024 Brandfetch, SA. All rights reserved.