de Goedheyd | Utrecht's icon
de Goedheyd | Utrecht

@degoedheyd.nl

📢

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Brand Logos

View all
de Goedheyd | Utrecht's logos

Logo

PNG

de Goedheyd | Utrecht's logos

Icon

JPEG

About

Description

De Goedheyd is een sfeervol restaurant gelegen in het hartje van Utrecht, op loopafstand van de Domtoren. Sinds 2008 verwelkomen Maître Jorn Klarenbeek en Chef Dustin Pardoen u in dit restaurant waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Hoewel tijdelijk geen rekening kan worden gehouden met specifieke eetwensen of allergieën, garandeert De Goedheyd een verrassend en heerlijk 3 of 4 gangen menu.


Het team van vakidioten deelt graag hun passie voor eten en drinken met u, alles geserveerd in een stijlvolle en ontspannen setting. Geniet van de prachtige stad Utrecht met zijn romantische karakter, mooie grachten en diverse gastronomische opties. Na het verkennen van de stad kunt u de dag perfect afsluiten met een heerlijk menu bij De Goedheyd.


Reserveren kan online of telefonisch, en het restaurant is gemakkelijk te bereiken. Schrijf u in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de wisselende seizoensgerechten. De Goedheyd staat klaar om u een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen

Read more...

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images