De Haas Maassluis's asset
De Haas Maassluis

@dehaasmaassluis.nl

๐Ÿ“ข

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Brand Logos

View all
De Haas Maassluis's logos

Logo

PNG

De Haas Maassluis's logos

Icon

PNG

About

Description

De Haas Shipyards is een toonaangevend merk in de scheepsbouw en -reparatie-industrie. Met twee goed uitgeruste werven in de Rotterdamse haven, zijn ze gespecialiseerd in het onderhouden, repareren, refitten en on-site servicen van diverse vaartuigen. Hun expertise strekt zich uit tot patrouillevaartuigen, sleep- en werkboten, CTV's, Search and Rescue (SAR)-vaartuigen, superjachten, surveyvaartuigen en andere gespecialiseerde beroepsvaartuigen.


Met behulp van twee Marine Traveliftsยฎ met een maximale capaciteit tot 820 ton, kunnen ze vaartuigen moeiteloos tillen. Daarnaast bouwt De Haas Shipyards nieuwe vaartuigen met een specialistische toepassing, met een sterke focus op overheids- en militaire vaartuigen. Hun faciliteiten zijn uitgerust met diverse voorzieningen die nodig zijn voor snelle reparaties en totaalonderhoud van vaartuigen.


Ze hebben ook een zusterbedrijf genaamd PowerPort, gespecialiseerd in levering, onderhoud, service en reparatie van scheepsdieselmotoren en generatorsets. Met hun passie, ervaring en vakmanschap biedt De Haas Shipyards hoogwaardige diensten voor de scheepvaartindustrie. Neem contact met hen op voor meer informatie over hun uitgebreide faciliteiten en diensten

Read more...

Company Type

Privately Held

Company Size

51-200

Year Founded

1879

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images