Dehullu's asset
Dehullu

@dehullu.nl

Dehullu ontwerpt en realiseert interieur en standbouw.

πŸ“’

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Banner

Brand Logos

View all
Dehullu's logos

Logo

SVG

Dehullu's logos

Icon

JPEG

About

Description

Dehullu Projekt is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in interieur- en standbouw. Met meer dan 50 jaar ervaring ontwerpen, realiseren en organiseren zij unieke beurspresentaties, events, maatwerk interieurs en shop-in-shops. Dehullu heeft een stevige positie verworven in de internationale markt en staat bekend om hun onderscheidende communicatieconcepten.


Hun werkwijze begint met een grondige briefing, waarbij zij alle informatie verzamelen om een juist voorstel te kunnen doen. Daarna gaat hun ervaren designerteam aan de slag om het ontwerp tot in detail uit te werken. Met behulp van 3D-visuele beelden presenteren zij het eindresultaat op de best mogelijke manier.


Als het ontwerp goedgekeurd is, wordt er een projectteam samengesteld dat met veel vakmanschap en aandacht uw stand of interieur realiseert. De oplevering wordt gedaan door de projectmanager, die gedurende het hele project het vaste aanspreekpunt is. Daarnaast biedt Dehullu ook opslagmogelijkheden voor standmateriaal, met als doel om duurzamer te werk te gaan.


Met hun full-service aanpak leveren zij het totaalpakket: ontwerp, realisatie, en opslag. Contacteer Dehullu Projekt vandaag nog en ontdek hoe zij uw merk of bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen

Read more...

Company Type

Privately Held

Company Size

11-50

Year Founded

1972

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images