De Mulder Keukens | Wanssum's asset
De Mulder Keukens | Wanssum

@demulderkeukensopmaat.nl

De Mulder Keukens op Maat.

πŸ“’

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Brand Logos

View all
De Mulder Keukens | Wanssum's logos

Logo

SVG

De Mulder Keukens | Wanssum's logos

Icon

PNG

About

Description

De Mulder Keukens op Maat is een merk dat staat voor authentiek vakmanschap en toegewijde aandacht voor jouw keuken. Met ons team van ervaren professionals maken we jouw dromen werkelijkheid. Of je nu op zoek bent naar een moderne, landelijke of klassieke keuken, wij hebben het allemaal in huis.


Onze showroom in Wanssum laat je kennismaken met onze prachtige projecten en biedt inspiratie voor jouw keukenontwerp. We laten graag enkele projecten zien die we met trots hebben voltooid. Familie Thomassen uit Venlo koos voor het complete plaatje, met een strakke, moderne keuken met warme details en maatwerkoplossingen.


Een ander project toont een hedendaags en stijlvol keukenontwerp voor een koppel uit Bergen, met een donkere, strakke keuken en een natuursteenblad. En dan is er nog een prachtige Scandinavische, landelijke droomkeuken die we hebben gerealiseerd voor een familie uit Horst. Bij De Mulder Keukens op Maat zien we de keuken als de belangrijkste en mooiste plek in huis.


Het is een plek waar herinneringen worden gemaakt en waar echte verbinding centraal staat. Samen met ons enthousiaste team creΓ«ren we jouw high-end keuken op maat. Neem vandaag nog contact met ons op en begin met het ontwerpen van jouw droomkeuken

Read more...

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images