De Nieuwe Lijn's asset
De Nieuwe Lijn

@denieuwelijn.nl

De Nieuwe Lijn is an agency that helps enterprises and brands with content strategy, magazines, coporate journalism along with training.

📢

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Brand Logos

View all
De Nieuwe Lijn's logos

Logo

PNG

About

Description

De Nieuwe Lijn is een bureau dat gespecialiseerd is in magazines, bedrijfsjournalistiek en advies. Wij helpen mensen en organisaties om op de best mogelijke manier hun verhalen te verwoorden. Of het nu gaat om duiding of eerlijke verhalen van en over organisaties, klanten en medewerkers hebben steeds meer behoefte aan authenticiteit.


Bij De Nieuwe Lijn maken we zowel online als papieren magazines en crossmediale producties, waarbij echte verhalen centraal staan. Daarnaast ontwikkelen we samen met onze klanten sterke bladformules en adviseren we hen over hun contentstrategie om een stevige basis voor hun content te creëren. Onze klanten kloppen bij ons aan voor verschillende diensten, waaronder het maken van magazines, het managen en produceren van bedrijfsjournalistieke producties, het bieden van advies over contentstrategieën en het verzorgen van schrijftrainingen.


Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Read more...

Company Type

Privately Held

Company Size

2-10

Year Founded

1988

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images