De Vente Rouwbegeleiding's asset
De Vente Rouwbegeleiding

@deventerouwbegeleiding.nl

Persoonlijke begeleiding in Kampen bij rouw en verlies.

๐Ÿ“ข

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Brand Logos

View all
 De Vente Rouwbegeleiding's logos

Logo

PNG

 De Vente Rouwbegeleiding's logos

Icon

JPEG

About

Description

De Vente Rouwbegeleiding is een gerenommeerd merk dat persoonlijke begeleiding biedt in Kampen bij rouw en verlies. Als je hulp nodig hebt bij het verwerken van je rouwproces, kun je een intakegesprek plannen bij Linda de Vente, de professional achter De Vente Rouwbegeleiding. Het merk biedt rouwbegeleiding en verliesverwerking bij scheidingen aan.


Linda, de oprichtster van De Vente Rouwbegeleiding, heeft zelf een persoonlijke ervaring met verlies. Drie jaar geleden verloor ze haar vader na een zeventienjarige ziekteperiode. Haar vaders positiviteit, kracht en vrolijkheid blijven haar dagelijks inspireren.


De Vente Rouwbegeleiding helpt je op een manier die bij jou past, om het verlies van een dierbare of scheiding te integreren in je dagelijks leven. Linda begeleidt je op maat, met ruimte voor zowel lach als traan. Ze begrijpt dat elk rouwproces uniek is en hanteert geen standaard plan.


Als je op zoek bent naar hulp en inzichten zonder regelmatige begeleiding, biedt De Vente Rouwbegeleiding ook dagboekgesprekken via WhatsApp aan. Je kunt je verhaal kwijt en vragen stellen aan een gecertificeerde rouwbegeleider. Wil je kennismaken? Neem contact op met De Vente Rouwbegeleiding via e-mail (linda@deventerouwbegeleiding.


nl) of telefoon (06 10 57 23 26)

Read more...

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images