De Habbekratshelden | Ghent's brand icon

De Habbekratshelden | Ghent

@habbekrats.be

๐Ÿ“ข

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Brand Logos

View all
De Habbekratshelden | Ghent's logos

Logo

PNG

De Habbekratshelden | Ghent's logos

Icon

JPEG

About De Habbekratshelden | Ghent

Description

De Habbekratshelden is een sterke jeugdorganisatie die zich inzet voor kinderen en jongeren in Belgiรซ. Opgericht in 1991 door Chris Van Lysebetten, biedt De Habbekratshelden een breed scala aan projecten en acties die de Kinderrechten toepassen. Het doel is om kinderen en jongeren van 7 tot 25 jaar positief te benaderen en te ondersteunen.


De organisatie werkt preventief en creรซert projecten gebaseerd op ontmoeting, verwondering en verbinding, waarbij gelijkheid, rechtvaardigheid en solidariteit centraal staan. Als erkenning voor haar verdienste heeft De Habbekratshelden diverse prijzen ontvangen, waaronder de Prijs van de Vlaamse Gemeenschap en de Grote Prijs van de Opvoeding. De organisatie is een betrouwbare partner en wordt breed ondersteund door het Vlaams Ministerie van Jeugd en het Vlaams Ministerie van Welzijn.


De Habbekratshelden streven ernaar om de participatiekansen van kwetsbare jongeren te vergroten en achterstelling tegen te gaan, met een sterke basis in de principes van de Kinderrechten. Elk kind is welkom en verdient aandacht, respect en kansen bij De Habbekratshelden

Read more...

Company Type

Nonprofit

Visual assets

View all

Logos

Colors

Fonts

Images