HetRecruitingKantoor's logo
HetRecruitingKantoor

@hetrecruitingkantoor.nl

HetRecruitingKantoor, meesters in recruitment.

📢

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Brand Logos

View all
HetRecruitingKantoor's logos

Logo

PNG

About

Description

HetRecruitingKantoor is een toonaangevend recruitmentbureau dat gespecialiseerd is in het versterken van jouw recruitmentkracht. Met meer dan twintig jaar ervaring weten we als geen ander hoe we organisaties kunnen helpen bij het vinden van de juiste mensen. Onze diensten omvatten traineeships, sourcing, talentpooling, outsourcing en interim-oplossingen.


Of je nu op zoek bent naar trainees die innovatief en ambitieus zijn, talentpools wilt creëren voor lastige vacatures, schaars talent wilt aantrekken middels sourcing as a service, jouw recruitmentkracht wilt versterken door uit te besteden, of tijdelijke professionals nodig hebt, wij hebben de oplossingen die je zoekt. Onze aanpak is resultaatgericht, pragmatisch en kostenbewust. We begrijpen het recruitmentvak als geen ander en zijn persoonlijk in onze benadering.


Met HetRecruitingKantoor heb je een betrouwbare partner die jouw organisatie helpt om structureel beter te werven en grip te krijgen op recruitment. Ontdek ons meesterschap en ervaar de kwaliteit die we te bieden hebben

Read more...

Company Type

Privately Held

Company Size

11-50

Year Founded

2014

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images

Explore brands by title

© 2023 Brandfetch, SA. All rights reserved.