ICSadviseurs's asset
ICSadviseurs

@icsadviseurs.nl

ICSadviseurs is gespecialiseerd in huisvestingsadvies op het gebied van zorg, onderwijs, sport en welzijn.

📢

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Banner

Brand Logos

View all
ICSadviseurs's logos

Logo

SVG

ICSadviseurs's logos

Icon

PNG

About

Description

ICSadviseurs is een gespecialiseerd merk dat huisvestingsadvies aanbiedt op het gebied van zorg, onderwijs, sport en welzijn. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1955, brengen hun bevlogen huisvestingsadviseurs en bouwprojectmanagers ambitieuze projecten tot leven. Op hun website vind je meer informatie over hun diensten en expertise, zoals interim-oplossingen, casestudies en inspirerende publicaties.


Ze hebben ervaring met diverse markten, waaronder onderwijs, kinderopvang, overheid, zorg en sport. ICSadviseurs heeft een indrukwekkende staat van dienst met projecten zoals de mobiliteitsopleiding en het bedrijfsleven die samenkomen in NexTechnician Amsterdam. Ze hebben ook het Voedselbos Velics geopend, waarbij HKH Prinses Margarita de openingshandeling verrichtte.


Een ander belangrijk project is het Handboek Voorzieningen, leefbaarheid & Wonen, dat richtlijnen biedt voor het bepalen van de benodigde ruimte. Met vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Zwolle staan ze klaar om hun expertise en diensten aan te bieden aan organisaties die streven naar hoogwaardige huisvestingsoplossingen. Neem contact met hen op via e-mail of telefoon voor meer informatie over hun services en om samen te werken aan de realisatie van jouw ambitieuze projecten

Read more...

Company Type

Privately Held

Company Size

51-200

Year Founded

1954

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images