LOXAM Nederland's brand icon

LOXAM Nederland

@loxam.nl

LOXAM - MÊÊr dan alleen materieelverhuur

đŸ“ĸ

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Banner

Brand Logos

View all
LOXAM Nederland's logos

Logo

SVG

LOXAM Nederland's logos

Icon

JPEG

About LOXAM Nederland

Description

LOXAM Nederland is een marktleider in de verhuur van machines en gereedschappen voor de bouw, infrastructuur, grond-, weg- en waterbouw, hoveniers, industrie, diensten en evenementenindustrie. Ze bieden een breed scala aan producten en diensten die uw werkzaamheden ondersteunen. Met LOXAM kunt u onder andere graafmachines, hoogwerkers, aggregaten, compressoren, steigers, bouwplaatsinrichting, zagen en gereedschap huren.


Bij LOXAM staat veiligheid centraal, daarom bieden ze ook persoonlijke beschermingsmiddelen en verkeerstechniek aan. Daarnaast heeft LOXAM nog verschillende specialismen, zoals LOXAM Access voor de verhuur van hoogwerkers en LOXAM Power voor de verhuur van aggregaten. Ze hebben ook een Training Center waar u veilig kunt leren werken met hoogwerkers en IPAF hoogwerkertrainingen kunt volgen.


LOXAM is altijd bereikbaar voor technische vragen en spoedbestellingen, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Als zakelijke huurder kunt u bovendien op rekening huren, zonder borgbetaling. Bezoek de website van LOXAM voor meer informatie over hun producten, specialistische diensten en vestigingen

Read more...

Visual assets

View all

Logos

Colors

Fonts

Images