obsdepijler.nl's logo
obsdepijler.nl

@obsdepijler.nl

📢

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Brand Logos

View all
obsdepijler.nl's logos

Logo

PNG

About

Description

Basisschool De Pijler is een openbare basisschool gelegen op de Kop van Zuid in Rotterdam. Onze school biedt een uitstekend onderwijsprogramma aan kinderen van diverse achtergronden. We streven ernaar om een inclusieve en stimulerende leeromgeving te creëren waar ieder kind zichzelf kan zijn en zich optimaal kan ontwikkelen.


Ons team van ervaren en toegewijde leerkrachten staat klaar om de kinderen te begeleiden en te inspireren in hun leerproces. We hechten grote waarde aan de samenwerking met ouders en verzorgers en stimuleren een open communicatie. Naast ons kwalitatieve onderwijs bieden we verschillende activiteiten en services aan, zoals overblijven en ouderbijdrage.


We organiseren regelmatig evenementen en excursies om de leerervaring van de kinderen te verrijken. Basisschool De Pijler is onderdeel van BOOR, Bestuur Openbaar Onderwijs Rotterdam, wat garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Neem contact met ons op voor een kennismaking en ervaar zelf het inspirerende onderwijs dat wij bieden

Read more...

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images