obsdewaaier.nl's asset
obsdewaaier.nl

@obsdewaaier.nl

📢

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Brand Logos

View all
obsdewaaier.nl's logos

Logo

SVG

obsdewaaier.nl's logos

Icon

JPEG

About

Description

De Waaier is een merk dat zich richt op onderwijs en kinderopvang. Ze zijn gespecialiseerd in taalonderwijs en bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder basisscholen, peuterspeelgroepen, een AZC-school en een schakelklas voor nieuwkomers. Hun visie is gebaseerd op het principe dat de familie het kind het beste kent.


Ze streven ernaar om samen te werken met families, te luisteren naar hun opvattingen en kennis te delen om het kind optimaal te ondersteunen. De Waaier biedt een doorgaande lijn van vroegschoolse educatie tot en met het voortgezet onderwijs, waarbij ze aandacht besteden aan rekenen, taal en de mentale en fysieke gezondheid van het kind. Ze streven ernaar om kinderen te voorzien van een stevige cognitieve, pedagogische en didactische basis, en werken samen met families en het voortgezet onderwijs om een naadloze overgang te waarborgen.


Daarnaast hechten ze veel waarde aan positieve sociale ontwikkeling, gezondheid en beweging, en plezier en motivatie van kinderen. Bij De Waaier staat het succes en de ontwikkeling van elk kind centraal

Read more...

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images