Opnieuw & Co | Mortsel's icon
Opnieuw & Co | Mortsel

@opnieuwenco.be

📢

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Brand Logos

View all
Opnieuw & Co | Mortsel's logos

Logo

PNG

Opnieuw & Co | Mortsel's logos

Icon

PNG

About

Description

Opnieuw & Co is een kringwinkel met een ruim aanbod aan kwaliteitsvolle herbruikbare goederen. Onze vijf vestigingen bieden een breed scala aan producten, variërend van meubels en kleding tot elektronica en boeken. Door hergebruik te bevorderen, dragen we bij aan een duurzamere levensstijl en verminderen we onze ecologische voetafdruk.


Bovendien geloven we in inclusieve arbeid en bieden we werkgelegenheid aan mensen met een grote afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Naast onze winkels bieden we verschillende diensten aan, zoals gratis ophaling van herbruikbare goederen bij jou thuis, een inboedelservice voor woningontruiming, verhuur van tweedehands feestmateriaal en rondleidingen achter de schermen bij Opnieuw & Co. We hebben ook verschillende geefpunten en textielcontainers waar je jouw herbruikbare goederen kunt afgeven.


Door te winkelen bij Opnieuw & Co draag je bij aan lokale hergebruik en ondersteun je sociale tewerkstelling. Bezoek onze website voor meer informatie en volg ons op LinkedIn, Facebook en Instagram voor het laatste nieuws

Read more...

Company Type

Nonprofit

Company Size

201-500

Year Founded

1995

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images