Optima Infra's icon
Optima Infra

@optima-infra.nl

Optima Infra biedt een breed scala producten en diensten voor een efficiënte werkwijze op uw infraproject.

📢

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Banner

Brand Logos

View all
Optima Infra's logos

Logo

SVG

Optima Infra's logos

Icon

JPEG

About

Description

Optima Infra is een toonaangevend merk dat een breed scala aan producten en diensten biedt om uw infraproject efficiënt te laten verlopen. Ons doel is om digitalisering voor u te laten werken. Met onze expertise en technologische oplossingen helpen we u bij het monitoren en managen van uw projecten.


Onze innovatieve oplossingen omvatten onder andere Infrakit en Open InfraBIM, waarmee u eenvoudig projecten kunt beheren en real-time inzicht kunt krijgen. Daarnaast bieden we 3D-machinebesturingsmanagement, landmeten en tekenen, digitale grondstromenregistratie, en nog veel meer. Onze trainingen in GPS-machinebesturingssystemen zorgen ervoor dat machinisten optimaal gebruik kunnen maken van deze systemen.


Met onze drone kunnen we ook moeilijk toegankelijke gebieden in kaart brengen en geografische informatie verzamelen. Bij Optima Infra streven we ernaar om efficiëntie te bevorderen en staat ons team klaar om u te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw infrastructuurproject kunnen optimaliseren

Read more...

Company Type

Privately Held

Company Size

2-10

Year Founded

2016

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images