PBL's asset
PBL

@pbl.nl

PBL Netherlands Environmental Assessment Agency is the national institute for strategic policy analysis in the fields of the environment.

📢

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Banner

Brand Logos

View all
PBL's logos

Logo

SVG

PBL's logos

Icon

JPEG

About

Description

Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) is het nationale instituut voor strategische beleidsanalyse op het gebied van milieu, natuur en ruimte in Nederland. Ze bieden een breed scala aan producten en diensten om beleidsmakers, bedrijven en het publiek te informeren over de impact van beleidskeuzes op de leefomgeving. Het PBL publiceert regelmatig rapporten en onderzoeken over diverse onderwerpen, zoals verkiezingen en formatie, stikstof en natuur, klimaat en energie, mobiliteit, landbouw en voedsel, en circulaire economie.


Deze publicaties geven inzichten, analyses en aanbevelingen om duurzame besluitvorming en beleidsontwikkeling te bevorderen. Daarnaast organiseert het PBL evenementen, zoals de Nacht van de Leefomgeving, waar experts, beleidsmakers en geïnteresseerden samenkomen om te discussiëren over actuele onderwerpen. Met hun expertise en onafhankelijke analyses draagt het PBL bij aan een gezonde en duurzame leefomgeving in Nederland en helpt het om weloverwogen beleidskeuzes te maken

Read more...

Company Type

Government Agency

Company Size

201-500

Year Founded

2008

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images