Resolutie's asset
Resolutie

@resolutie.nl

Flexibel, informeel maar altijd serieus.

📢

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Banner

Brand Logos

View all
Resolutie's logos

Logo

PNG

Resolutie's logos

Icon

JPEG

About

Description

De Resolutie is een flexibel en informeel maar altijd serieus merk dat al vele jaren actief is. Ze bieden een breed scala aan diensten en producten aan. De Resolutie staat bekend om hun expertise op het gebied van digitaal drukwerk.


Ze leveren hoogwaardige prints op verschillende materialen en verzorgen ook het printen op plaatmateriaal. Daarnaast bieden ze groot formaat printen, waarbij ze zowel prints als plottingen kunnen maken. Ze hebben ook uitgebreide nabewerkingsopties, zoals schoonsnijden.


Binnen De Resolutie Van Zijderveld kunnen ze ook diverse samengestelde diensten aanbieden op het gebied van signing en standbouw. Ze beschikken over geavanceerde machines voor het frezen, rillen en snijden van opdrachten. Ook hebben ze ervaring met behangproductie.


De Resolutie staat bekend om hun flexibiliteit, informele werkwijze en serieuze aanpak. Ze streven ernaar om altijd aan de wensen van de klant te voldoen, zelfs bij scherpe deadlines. Neem contact op met De Resolutie voor een perfect en tijdig geleverd product tegen een realistische prijs

Read more...

Company Type

Privately Held

Company Size

11-50

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images