Urnen Gedenken's icon
Urnen Gedenken

@urnengedenken.nl

Urn en gedenken.

πŸ“’

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Brand Logos

View all
Urnen Gedenken's logos

Logo

PNG

Urnen Gedenken's logos

Icon

JPEG

About

Description

Urn en gedenken is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van urnen en gedenkobjecten. Met een eigen collectie die in eigen beheer wordt gemaakt, staat Urn en gedenken garant voor unieke en kwalitatieve producten. Of je nu een beperkt budget hebt of op zoek bent naar maatwerk, zij hebben voor elk budget iets te bieden.


Naast hun eigen ontworpen collectie werken ze nauw samen met kunstenaars en ambachtelijke bedrijven om een breed assortiment en maatwerk aan te kunnen bieden. Met liefde en vakmanschap worden deze hoogwaardige collecties gemaakt. Het is hun missie om nabestaanden steun en troost te bieden, en ze zijn dankbaar dat ze dit mogen doen.


Klanten kunnen rekenen op veilig online betalen en gratis verzending binnen Nederland vanaf €29,95. Bovendien is ophalen/bezoek aan hun locatie in Uden mogelijk. Of je nu op zoek bent naar een bijzondere urn, (as)sieraden of gedenkobjecten, Urn en gedenken biedt een divers assortiment aan producten die stijlvol en betekenisvol zijn.


Bezoek hun website voor meer informatie en contactgegevens

Read more...

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images

Β© 2024 Brandfetch, SA. All rights reserved.