vdvelde.com's icon
vdvelde.com

@vanderveldewaterplanten.nl

Familiekwekerij sinds 1986.

πŸ“’

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Banner

Brand Logos

View all
vdvelde.com's logos

Logo

PNG

vdvelde.com's logos

Icon

JPEG

About

Description

Van der Velde Waterplanten is jouw one-stop-shop voor vijverplanten, benodigdheden en gratis vijveradvies. Als vijverspecialist biedt Simon, eigenaar van de kwekerij, alles wat je nodig hebt voor een natuurlijke vijver. Met meer dan 35 jaar ervaring in het vak, heb je de garantie dat je bij Van der Velde kwaliteitsproducten en professioneel advies ontvangt.


Het assortiment omvat een breed scala aan vijverplanten, waaronder zuurstofplanten, waterlelies en moerasplanten. Daarnaast bieden ze ook waterplantenpakketten om het kiezen en combineren van planten gemakkelijk te maken. Naast planten heeft Van der Velde ook een assortiment vijverbenodigdheden, zoals algenbestrijding, vijversubstraat en vijvermanden.


De focus van Van der Velde ligt op duurzaamheid en kwaliteit. Alle producten komen rechtstreeks uit hun eigen kwekerij en worden met zorg verzonden. Bovendien bieden ze een groei- en bloeigarantie, waardoor je zorgeloos kunt genieten van een prachtige vijver.


Kortom, bij Van der Velde Waterplanten vind je alles wat je nodig hebt om jouw vijver tot een natuurlijk paradijs te maken. Haal het beste uit jouw vijver met de expertise en producten van Van der Velde Waterplanten!

Read more...

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images

Β© 2024 Brandfetch, SA. All rights reserved.