vlnot.be's logo
vlnot.be

@vlnot.be

Raadpleeg de website van het notariskantoor Hilde Verholen & Gerrit Lybaert.

📢

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Brand Logos

View all
vlnot.be's logos

Logo

PNG

About

Description

Notariskantoor Hilde Verholen & Gerrit Lybaert in Willebroek is een gerenommeerd notariskantoor dat gespecialiseerd is in het verstrekken van deskundig juridisch advies en begeleiding bij cruciale momenten in het leven. Of het nu gaat om het kopen van een huis, het opstellen van een testament, het regelen van erfzaken, of andere notariële diensten, dit kantoor staat klaar om professioneel advies en betrouwbare begeleiding te bieden. Bovendien gaan de notarissen en hun team verder dan alleen het verstrekken van juridisch advies.


Ze delen waardevolle informatie en tips via hun podcastreeks over ondernemen, waarin ze samen met experts en ondernemers relevante vragen bespreken die ondernemers wakker houden. Het kantoor heeft ook geïnvesteerd in digitalisering en biedt handige digitale tools zoals Manage My Business, waarmee ondernemers zelf online hun vennootschap kunnen oprichten, statuten kunnen wijzigen of hun bedrijven kunnen ontbinden. Daarnaast is er ook de digitale kluis Izimi, waar belangrijke documenten veilig kunnen worden opgeslagen en gedeeld.


Met hun expertise, betrouwbare diensten en innovatieve digitale oplossingen is Notariskantoor Hilde Verholen & Gerrit Lybaert een betrouwbare partner die klaarstaat om ondernemers en particulieren te helpen bij het maken van belangrijke beslissingen en het navigeren door complexe juridische aangelegenheden

Read more...

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images