Vlaamse Vereniging van Studenten's icon
Vlaamse Vereniging van Studenten

@vvs.ac

De Vlaamse Vereniging van Studenten behartigt de belangen van elke student die studeert aan een hogeschool of universiteit van de Vlaamse Gemeenschap.

πŸ“’

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Banner

Brand Logos

View all
Vlaamse Vereniging van Studenten's logos

Logo

SVG

Vlaamse Vereniging van Studenten's logos

Icon

PNG

About

Description

De Vlaamse Vereniging van Studenten (VVS) is de vertegenwoordiger van studenten in Vlaanderen en Brussel. Ze behartigen de belangen van elke student die studeert aan een hogeschool of universiteit van de Vlaamse Gemeenschap. VVS zet zich in bij de overheid en hogeronderwijsinstellingen voor een kwaliteitsvol en toegankelijk hoger onderwijs, zonder onderscheid te maken.


Ze streven ernaar om elke (toekomstige) student gelijke kansen te bieden. VVS biedt verschillende diensten en activiteiten aan voor studentenvertegenwoordiging. Ze hebben standpunten over belangrijke studentenaangelegenheden en organiseren werkgroepen waar studenten hun stem kunnen laten horen en bijdragen aan beleidsvorming.


Daarnaast bieden ze ook vormingen aan, waar studentenvertegenwoordigers hun kennis kunnen vergroten en doorgeven aan anderen. Als lid van VVS kan je jouw medestudenten vertegenwoordigen en bijdragen aan een betere studie-ervaring voor iedereen. Neem deel aan hun activiteiten en vorm samen met je medestudenten het beleid dat jou aangaat

Read more...

Company Type

Nonprofit

Company Size

2-10

Year Founded

1938

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images

Β© 2024 Brandfetch, SA. All rights reserved.