Acuro's icon
Acuro

@acuro.nl

📢

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Brand Logos

View all
Acuro's logos

Logo

PNG

Acuro's logos

Icon

PNG

About

Description

Acuro is een projectorganisatie die gespecialiseerd is in brandveiligheid en bouwregie. Ze vertalen huisvestings- en brandveiligheidsvraagstukken naar klantspecifieke projecten van verschillende omvang en complexiteit. Bij Acuro staat de klant centraal en ze streven ernaar om zijn of haar vraagstukken op te lossen.


Hun diensten omvatten onder andere brandveiligheidsadvies, bouwregie, trainingen en opleidingen, en onderzoek. Bij Acuro zijn mensen de absolute prioriteit, en ze stimuleren hun medewerkers in hun zelfontplooiing. Ze zijn er ook voor hun klanten en bieden ondersteuning, motivatie, en streven altijd naar verbetering van hun service.


Acuro heeft een indrukwekkend portfolio van projecten, variërend van het analyseren van brandwerendheid van constructies tot het adviseren bij nieuwbouwprojecten. Ze hebben samengewerkt met verschillende bedrijven en organisaties om hun brandveiligheid te verbeteren. Met hun expertise en toewijding streven ze ernaar om de brandveiligheid naar een hoger niveau te tillen

Read more...

Company Type

Public Company

Company Size

11-50

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images