Bewonersvereniging Ter Borch's asset
Bewonersvereniging Ter Borch

@bewonersvereniging-terborch.nl

Vind hier alle informatie en de laatste ontwikkelingen van de bewonersvereniging Ên over de wijk Ter Borch in Eelderwolde.

đŸ“ĸ

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Brand Logos

View all
Bewonersvereniging Ter Borch's logos

Logo

PNG

About

Description

Bewonersvereniging Ter Borch - Eelderwolde is een bruisende gemeenschap die streeft naar een hoogwaardig woon- en leefklimaat in de wijk Ter Borch in Eelderwolde. Opgericht op 2 maart 2015, richt de vereniging zich op het behouden en bevorderen van een prettige leefomgeving voor alle bewoners. De wijk bestaat uit diverse deelgebieden zoals Tuinwijk, Rietwijk, Groene Lint en Waterwijk, elk met unieke kenmerken en charmante omgevingen.


De vereniging organiseert diverse activiteiten en evenementen en biedt een platform voor betrokkenheid en samenwerking binnen de gemeenschap. Van nieuws en archiefinformatie tot sponsors en commissies, Bewonersvereniging Ter Borch - Eelderwolde biedt een uitgebreide bron van informatie om de wijk en haar bewoners te ondersteunen en te versterken. Neem contact op en ontdek hoe je een actieve rol kunt spelen in het bevorderen van de levenskwaliteit in onze prachtige wijk

Read more...

Company Type

Nonprofit

Company Size

11-50

Year Founded

2015

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images