Verkeersschool Cordewener | Maastricht's brand icon

Verkeersschool Cordewener | Maastricht

@cordewenerscholing.nl

De beste verkeersschool in Maastricht en het Heuvelland.

📢

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Brand Logos

View all
Verkeersschool Cordewener | Maastricht's logos

Logo

PNG

Verkeersschool Cordewener | Maastricht's logos

Icon

JPEG

About Verkeersschool Cordewener | Maastricht

Description

Verkeersschool Cordewener in Maastricht is een betrouwbare rijschool die een breed scala aan rijopleidingen en -trainingen aanbiedt. Ze hebben ervaring met het geven van rijlessen aan ouderen en begrijpen dat dit vaak net iets anders werkt dan standaard rijlessen. Als u twijfelt over uw reactievermogen en vaardigheden in het verkeer, of als u recentelijk het vertrouwen in uw eigen rijkunsten heeft verloren, kan een opfrisrijles bij Cordewener u helpen om uw zelfvertrouwen terug te krijgen en u te laten zien dat u nog steeds een goede automobilist bent.


Tijdens een opfrisles neemt een ervaren instructeur de belangrijkste aspecten van het autorijden met u door, zoals verkeersregels en rijtechnieken. Ze kunnen u ook helpen bij specifieke vaardigheden, zoals schakelen en manoeuvreren. Cordewener kan ook ouderen begeleiden bij rijtesten en medische keuringen.


Neem contact op met Verkeersschool Cordewener en ontdek hoe zij u kunnen helpen om plezier te hebben in autorijden en uw rijvaardigheid te verbeteren

Read more...

Visual assets

View all

Logos

Colors

Fonts

Images