McDonalds's icon
McDonalds

@mcdonalds.nl

McD page

๐Ÿ“ข

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Banner

Brand Logos

View all
McDonalds's logos

Icon

PNG

About

Description

McDonald's Nederland is een bekende en populaire fastfoodketen die heerlijke burgers, Franse friet en nog veel meer serveert. Of je nu zin hebt in rundvlees, kip, vis of zelfs een vegetarische optie, McDonald's heeft voor ieder wat wils. Ze bieden ook glutenvrije opties, salades, ontbijt, shakes, desserts en een uitgebreid assortiment aan koude dranken.


Naast het brede scala aan producten, biedt McDonald's ook verschillende diensten. Met de McDonald's App kun je sparen voor gratis favorieten, genieten van leuke games en profiteren van persoonlijke deals. Voor een ontspannen moment voor jezelf kun je terecht bij een van de McCafรฉ-locaties, waar je kunt genieten van heerlijke koffie en lekkernijen.


Daarnaast biedt McDonald's ook bezorging via McDelivery, zodat je kunt genieten van hun producten zonder de deur uit te hoeven. Als je op zoek bent naar een (bij)baan, is McDonald's ook een leuke optie, met veel mogelijkheden om te leren en te groeien. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van tijdelijke aanbiedingen en winacties.


Of je nu met vrienden of familie wilt genieten van een smakelijke maaltijd, McDonald's staat altijd voor je klaar met heerlijk eten en geweldige service

Read more...

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images

ยฉ 2024 Brandfetch, SA. All rights reserved.