O21 onderwijsadvies's icon
O21 onderwijsadvies

@o21.nu

Wij zijn O21: het adviesbureau voor onderwijs met ict.

📢

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Banner

Brand Logos

View all
O21 onderwijsadvies's logos

Logo

PNG

O21 onderwijsadvies's logos

Icon

JPEG

About

Description

O21 onderwijsadvies is een adviesbureau voor onderwijs met ict dat zich richt op het verbeteren van het onderwijs. Wij werken samen met professionals, van leerkracht tot bestuurder, in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Onze expertises omvatten strategisch ict-beleid, digitale leermiddelen, digitale geletterdheid en informatie management. Bij strategisch ict-beleid helpen wij om de ambities uit het strategisch beleidsplan of koersplan te vertalen naar ict.


Onze onderwijsadviseurs hebben veel ervaring op het gebied van didactische inzet van digitale (adaptieve) leermiddelen. We begeleiden scholen en besturen bij het doordacht integreren van digitale geletterdheid in hun visie en onderwijspraktijk. Daarnaast bieden we hulp bij informatiemanagement, waarbij we overzicht creëren en bijdragen aan het maken van slimme keuzes. Bij O21 staat de relatie met de professionals in het onderwijs centraal.


We luisteren naar hun behoeften en ondersteunen hen met een heldere aanpak. Onze adviseurs hebben ervaring in het onderwijs en zijn goed op de hoogte van de digitaliseringstrends. We slaan de brug tussen onderwijsvisie en de dagelijkse praktijk.

Read more...

Company Type

Educational

Company Size

2-10

Year Founded

2010

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images

Explore brands by title
Brandfetch logo

We are on a mission to organize the creative world and make it universally accessible.

Join us we're hiring 👋

© 2023 Brandfetch, SA. All rights reserved.