OGD ict's asset
OGD ict

@ogd.nl

OGD levert ict-diensten op het gebied van infrastructuur, end-user management en softwareontwikkeling.

📢

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Banner

Brand Logos

View all
OGD ict's logos

Logo

PNG

OGD ict's logos

Icon

JPEG

About

Description

Wij begrijpen dat elke organisatie uniek is en streven ernaar om maatwerkoplossingen te bieden die perfect aansluiten op jouw bedrijfsdoelen. Onze diensten omvatten onder andere transformatie, werkzone, ervaring en professionaliteit. Met onze transformatiediensten helpen we je om je bedrijfsdoelen beter en slimmer te bereiken.


We richten ons op het optimaliseren van processen en het implementeren van nieuwe werkwijzen. Onze werkzoneoplossingen zorgen ervoor dat je medewerkers effectief en prettig kunnen werken, terwijl onze ervaringsdiensten de beste ondersteuning bieden voor jouw medewerkers. Daarnaast bieden we ook ICT-professionals aan die jouw organisatie kunnen versterken.


Of je nu behoefte hebt aan tijdelijke ondersteuning of aan het uitbreiden van je team, wij hebben de juiste experts voor jou. Bij OGD begrijpen we dat digitale transformatie begint bij de mensen. Daarom zetten we jouw medewerkers centraal en zorgen we ervoor dat de techniek voor hen werkt, in plaats van andersom.


Met onze inventieve en heldere technische oplossingen brengen we je organisatie tot bloei en helpen we je om duurzaam succes te bereiken

Read more...

Company Type

Privately Held

Company Size

1001-5000

Year Founded

1988

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images