vbsdeplein.be's logo
vbsdeplein.be

@vbsdeplein.be

📢

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Brand Logos

View all
vbsdeplein.be's logos

Logo

PNG

About

Description

De Plein is een Vrije Basisschool gevestigd in Holsbeek, België. Onze school biedt een breed scala aan onderwijsdiensten aan, van kleuter- tot lagere schoolklassen. In de kleuterschool hebben we verschillende klassen, zoals de instapklas onder leiding van juf Valerie, K1 onder leiding van juf Wendy, K2 onder leiding van juf Liesbeth en K3 onder begeleiding van juf Sigrid.


In de lagere school hebben we ook een aantal klassen, zoals L1 onder leiding van juf Lieselot en juf Saskia, L2 onder leiding van juf Annelore en juf Annabel, L3 onder leiding van juf Sophie en juf Brigitte, L4 onder leiding van meester Dries en juf Julie, L5 onder leiding van meester Geert en juf Annabel, en L6 onder leiding van juf Ludwine en juf Julie. Bij De Plein staat de ontwikkeling en het welzijn van onze leerlingen centraal. Daarom hebben we ook verschillende activiteiten en evenementen, zoals zwemkalender, meerdere sportdagen, uitstapjes naar het Provinciaal Domein en Natuurpunt, en de traditionele Tweedaagse voor de derde graad.


We hebben ook een schoolblog en een boekenforum waar ouders en leerlingen op de hoogte kunnen blijven van de laatste nieuwtjes en evenementen. Bij De Plein geloven we in de kracht van ouderparticipatie. Daarom hebben we een actief oudercomité dat regelmatig vergadert en verschillende activiteiten organiseert, zoals bestellingen voor de kalender en werkgroepen voor klusjes, gezond fruit en verkeer.


Bij De Plein streven we ernaar om een veilige en ondersteunende leeromgeving te bieden, waar zowel ouders als leerlingen betrokken zijn bij het onderwijsproces. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om uw kind in te schrijven. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze schoolgemeenschap

Read more...

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images