Sportscenter Danmark's asset
Sportscenter Danmark

@vejenic.dk

Sportscenter Danmark styrker fællesskaber og skaber mere for flere, fra bredden til eliten - vi gør sporten tilgængelig for alle.

📢

Find anything inaccurate?

If you spot any mistakes on this brand profile, report to us.

Brand Logos

View all
Sportscenter Danmark's logos

Logo

SVG

Sportscenter Danmark's logos

Icon

JPEG

About

Description

Sportscenter Danmark, også kendt som Vejen Idrætscenter, er en alsidig og dynamisk brand, der tilbyder en bred vifte af sports- og fritidsaktiviteter for alle aldre. De leverer enestående oplevelser inden for sport, fitness, sundhed og ferie samt fester, kultur, konferencer og events. Sportscenter Danmark har indendørs faciliteter som en svømmehal, en springhal, et træningscenter og haller og sale til kampsport, squash og badminton.


De tilbyder også aktiviteter som skumtennis, bowls og eSport. Udendørs har de faciliteter som en løberute, kunstgræsbaner, fodboldbaner og en petanquebane. Brandet tilbyder også sundheds- og velværeprogrammer som motionsparaplyen og sundhedsparaplyen, der inkluderer holdtræning, personlig træning og en Wellness-app.


Derudover har de en veludstyret spa- og velværeområde med sauna og vinterbadning. Sportscenter Danmark er også vært for forskellige events og camps inden for sport, kultur og velvære samt tilbyder en bred vifte af yderligere services som fysioterapi og fodpleje. Uanset om du er en erfaren atlet, en fitness-entusiast eller bare leder efter en sjov og aktiv ferie, er Sportscenter Danmark det perfekte sted for dig

Read more...

Company Type

Privately Held

Company Size

51-200

Year Founded

1977

Brand collections

View all

Logos

Colors

Fonts

Images